Pravna obvestila

Varstvo osebnih podatkov
Hostel Alieti

Varstvo osebnih podatkov

Skrbno ravnanje z vašimi podatki, soglašanje s piškotki

Podjetje HOSTEL ALIETI IZOLA se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.hostel-alieti.si ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo piškotke. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite, ali boste piškotke sprejeli ali zavrnili.

Če piškotkov ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani ne bo omogočen.

Spletna stran ima možnost spletne rezervacije (kar omogoča vtičnik za rezervacije). Obiskovalci strani lahko oddajo spletno rezervacijo, ki se beleži znotraj vtičnika. Sporočilo se preusmeri tudi na elektronski naslov. Uporabnik mora vpisati podatke o času trajanja bivanja, število oseb in svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov, telefon, e-mail in podobno). Plačilo rezervacije je možno s kreditno kartico. Podatki o rezervaciji se porabljajo zgolj za rezervacijo.

Prav tako je na spletni strani splošni obrazec za povpraševanje, ki je namenjen povpraševanju in morebitnim vprašanjem. Ko uporabnik pošlje sporočilo, se le ta preusmeri na elektronski naslov. Obrazec je namenjen izključno za komunikacijo med uporabnikom in hostlom Alieti.

SPLETNA STRAN

Izključitev odgovornosti

Vsebina spletne strani

Avtorske pravice

© Copyright 2022 HOSTEL ALIETI IZOLA

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.hostel-alieti.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja HOSTEL ALIETI IZOLA, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

HOSTEL ALIETI V MESTNEM VRVEŽU IZOLE

Spoznajte Izolo